KOS

2012-01-31 - 22:28:55


Hit åker jag och brudarna den 10
augusti. Kan ni förstå! Vi kommer ha det så otroligt härligt. Nu har vi ett riktigt äventyr att se framemot.
Ta bilder i solnedgången, dansa loss, göra härliga frukostar tillsammans, hänga på stranden hela dagarna, med volleyball och allt var det är, gå på marknad, träffa folk och bara njuta av sällskapet och låte huden bli lite brun.

we are family

2012-01-31 - 22:20:05

Sitter och en extrem myskväll. Jag & mina föräldrar, kan inte riktigt minnas senast det hände. Pappi reser för fullt och mina & mammas tider krockar lite granna. Pappa kom hem igår och reser imorgon så nu ska jag njuta lite extra. Mamma och jag har haft en shoppingdag och köpte hem kinamat, mumma.

fläcken som aldrig går bort

2012-01-31 - 07:04:35

Trött som en galenpanna cyklar jag iväg till tandläkaren, att det ska ha sådana tidiga tider tänkte tills jag kom att det var jag själv som bett om tiden. Men de här blir bra för jag slutar tolv, då väntas gym och jobb. Jag har en överraskning till er också!

that´s what friends are for

2012-01-30 - 19:05:27

När jag kom hem från fjällenresan låg ett paket på mitt barbord. Min fina Emma hade hållt på som en galning och fixat en fotobok på alla våra minnen. Det är absolut det finaste jag har på min hylla just nu.

+ monday morning

2012-01-30 - 19:02:44

Min favorit och min favorit bild på oss just nu.

fisk i ugn med fetaost, philadelphia - basilica, peppar, salt och tomatskivor, rosta de hårde brödet - klart.

Åh herregudars vilken jobbig måndag. Har varit en helt vanlig vardag med föreläsning, film, redovisning och träning men de där att ställa om sig från världens bästa helg till skolmode kan va klurigt ibland.
Ska hugga tag i idrottsuppgift & engelskan, sen är det premiär för familjen annorlunda favoritprogrammet efter ensamma mammorna. ;)

was born, to tell you I love you

2012-01-28 - 11:44:41

Sitter hemma hos pöjken i Sala. Skickar lite wordfued ord mellan varandra och äter chips. Funderar på att gå ut och springa men de är ju så kallt ute, men samtidigt så är de så skönt och kul. Svårt de där. Vi tänkte göra detta till en semeldag och baka semlor, första gången jag provar på det eller vi. Tänkte önska er en fin helg, puss.

who started it

2012-01-23 - 21:30:02

Två små godingar till, nu tänkte jag somna till guldbaggen, gymmet klockan sju, skola, stan med tjejerna & lite jobb.

true

2012-01-23 - 21:16:08

Det bästa med låtar som verkligen tilltalar en,
är att man ibland känns som att det är en själv som skrivit texten
så himla klockren text

Your arms are my castle, your heart is my sky

2012-01-23 - 21:14:06

Samma liv, alla utnyttjar det olika

2012-01-22 - 22:53:04


Någonting hände den här helgen som fick mig känna lite nyförälskelse till allt
Allt blev så uppenbart hur snabbt någonting kan vara som bortblåst
Mamma Mia i bakgrunden på tv:n, kullen med kyrkan på toppen, ni har väl sett den?
Tänk att få gifta sig där.
Kom ihåg att ibland behöver man bryta ut för att acceptera det man har och kunna få en nytändning på sitt liv
Det känns som att det bästa med livet just nu är att de beslutet ibland man tror är bäst kan visa sig vara den sämsta lösningen.

Imorgon skrivs jag in på bilskolan. Imorgon ska jag träna morgon & kväll på friskis. Imorgon trycks våra sponsorer på våra tröjor. Imorgon ska jag & Emma ha en schysst redovisning för första gången för den nya läraren Tony. Imorgon ska jag äta apelsiner tills jag blir orange. Imorgon ska studsa upp ur sängen. Imorgon blir en fin dag. Inget fel med att påminna sig själv ibland lite extra att livet är väldigt, väldigt vackert. Pepp pepp.

there’ll be no sunlight, if I lose you baby

2012-01-22 - 18:33:27

+a song for your heart

2012-01-20 - 09:28:15

The burning heart

2012-01-20 - 09:24:53

En dag som denna saknar jag Norge. Här är de så kallt att jag knappt fick upp låset brevlådan nyss. Äter lite frulle och bara myser runt i pyjamas. Dags att packa väskan och sticka iväg till gymmet. Skolan börjar ett sen drar jag iväg till Sala.  

Torsdag

2012-01-19 - 16:19:17



Okej bara för att den här dagen har varit så fin så kör vi en genomgång.

Vaknade upp brevid pöjkvännen, efter en parmiddag med brorsan och hans tjej vad att äta? Tacos.
Skickade med han frukost och fick helt plötsligt själv brottom då jag såg ett inbokat möte i kalendern.
Möte med vår rådgivare. Framförde mitt säljbidrag för en liten jury. Köttfärs med grönsaker till lunch och sen iväg på härlig gympa lektion med klassen.

Cyklade hem och sitter nu och äter min nya favorit - gröt. Ska ge er ett grymt recept! Vill ni höra mer? Har öppnat VLT och sitter nu och läser om min brorsa som gjort ett stort kariärsteg köpt hela gastrogate. Jag är så jäklans stolt. Tror jag ska läsa intervjun en gång till.
Annars? Jobb på Mc Donalds hela kvällen sen tar jag en promenad hem med lugna favoriter i öronen,

+tips

2012-01-18 - 11:41:46

tears don´t mean you losing

2012-01-17 - 11:19:34
En bild från i lördags bara Jennsan som fattas.



Godmorgon! Sitter i skolan och har lite rast, alla är lite halvnervösa. Säljsamtals redovisning på G inför uf mässan. Slutar 12 idag, drar mig till gymmet sen är det dags köra första dagen på mitt nya lilla jobb.

Träningen:
Måndag: Cykel 2 mil
Tisdag: Cykel 1,5 mil. 45 min crosstrainer. 1 tim pw. 1 timme gym hela kroppen.
Onsdag: Indoor walkling 1 tim hela kropp.

let the best man win

2012-01-14 - 15:15:07

New colour.
Härliga lördag, har pluggat med solen i ögonen. Snart dags att möta upp brudarna. Ikväll kommer min pojkvän hit också, så den här dagen kan inte bli så mycket bättre.

Plate on Plate

2012-01-14 - 15:10:00

Igår hoppade jag och Amanda in i fotostudion. Jag fotade våra produkter och hon fick ställa upp som modell.
Nu har vi en massa fina Platers på lager igen. Säger det igen, stolt över mitt företag!

Mäklare

2012-01-13 - 22:40:46


Ikväll är en kväll då jag mer än allt skulle velat spendera den med mina vänner. MEN jag var tvungen att hugga ner plugghögen lite, så nu sitter jag och surplar té och skriver på samhällsentreprenörspriset fint ska det va. Tror t.o.m jag tar det stora steget att stänga av tv:n tills plugget är klart.

Praktikplats har jag sökt idag, på Gotland och i Västerås. Fick till svars av en mäklare: Vill du bli mäklare? Lägg av, de är det värsta yrket du kan välja. Det är inget yrke ens, det är en livsstil. Nästan alla mäklare är skillda eller så är de singlar och röker.
De lät ju...kul. Nej det stoppar inte mig direkt. Jag ser fram emot alla utmaningar och ett varierande yrke.

fight 2012

2012-01-12 - 22:05:42


Så det där med träningen. Jag blev kär. Magen blev sämre. Ville prestera allt i skolan. Jobbet. Familjen.

Det är så mycket man kan skylla på. Men för 6 månader hade jag magrutor, för 6 månader kunde jag springa 2 mil utan att bli trött. Jag var stark som en oxe och tränade jag inte - mådde jag inte bra psykiskt och fyskiskt.
Man mår ju så himla bra av endorfinerna och av en stark kropp.

Så nu är det så att det är bara att börja om och komma i topp igen. Därför har jag klurat ut lite mål.

* Jag ska springa midnattsloppet - på högst 52 minuter (56 minuter tog jag mitt första lopp på förra året)
* Vara med i Triathlon
* Kunna springa 2 mil igen

För att klara detta krävs det, gym, löpträning, simning, gympa, spinning och kanske klättring.


Började idag:
90 min crosstrainer
60 min spinning
30 min gym

Skulle inte vara helt fel om jag kunde inspirera andra, därför kommer jag bjuda på mina favoritövningar. Tips på bra träningsmat. Följa med i träningen helt enkelt.

MÅL

2012-01-12 - 17:11:33

Tjejerna och jag i somras. Ser ut som vi hade de superbra och de hade vi också, dock svärmade de mygg i stora flockar över oss. 5/5 har nu blogg, så där har ni nu blogg gänget.

Det är torsdag idag och skolveckan är snart slut. Den har hitills bjudit på väldigt fina saker men också mycket jobbigt. Pms, skolstart och tråkigt läkarbesked. Gjorde så att allt jag hade lust med i söndags försvann. Ingen energi. Slutade skolan tidigt idag, gick hem och färgade håret och tänkte: vad var de som gjorde att jag klarade mitt liv så bra förut? Svaren blev, tack vare skit bra planering OCH mål! Det är de jag är byggd på och det som gör att jag klarar mig bäst. Så min kalender ska nu bli ännu mer noggrann och mål ska sättas upp. Den här bloggen ska bli rolig igen, hur fixar jag det? Köper en Iphone som gör att jag har mer tillfällen att göra coola blogginlägg.

Nu kör vi, nytt år - nya mål!

2012 01 06

2012-01-06 - 17:43:06

Vilma med tårar i ögonen.

hade så mycket i huvudet att jag fick sätta mig ner och skriva ner allting. nytt år vad vill jag med mitt liv? lära mig gitarr. följa med pappa till Kina. bestiga berg. klara matte c. springa lopp. börja rida. träna fem gånger i veckan. vara världens bästa vän, flickvän, syrra och dotter. ta körkort. dansa runt på krogen.   

pappa & jag sticker iväg till friskis nu. har jobbat idag men lite energi har jag allt kvar.

2011-2012

2012-01-05 - 22:08:36



Det är något speciellt med vår stuga i Norge. Ingen tv inget internet man bara är, umgås, spelar spel och skrattar. Utedass är det som gäller. Slalombacken ligger en mil bort inom Sveriges gräns. Så vi åker utomlands varje dag för att komma till slalom backen. Hade mina systerdöttrar och familj däruppe och när klockan slog 12 på nyårsafton exploderade det bakom bergen.

I know what it means and I'll carry you home.

2012-01-05 - 21:32:18


De vita snötäckta granarna och en totalt upp-plogad väg åker han & jag på genom skogarna. Ensamma i varm bil i en iskall vintervärld. Det är helt tyst vi passerar bergstopp efter bergstopp. Helt plötsligt släpper han blicken från vägen & sneglar på mig sådär som ingen annan gör. Han pustar och mina händer börjar darra sen säger han:
- Moa jag är inte bara kär i dig jag är helt döförälskad i dig. Det är när han säger så som jag verkligen förstår att jag aldrig någonsin har blivit älskat så högt. Ibland blir jag rädd, ibland får jag panik. Jag har aldrig blivit behandlad på det sättet. Vi i min familj älskar varandra, men vi är dåliga på att visa det. När han visar det så självklart blir jag rädd, det känns overkligt.

Vår kärlek till varandra gör att vi växer som personer också, det vi har hittat är unikt. Det är skitcoolt och när vi gråter i varandras famnar och den ena pruttar under täcket. Det är då jag förstår, det här är en svårgången kärlekhistoria den är grym och vi älskar varandra. Vi mot världen med en massa fina människor omkring oss såklart.

37 bast

2012-01-05 - 20:52:16

Du är konstnärlig, folk stannar upp och kollar på det du skapat.
Du gör en succé middag av en potatis och en svamp, grym kock!
Du är modig, startat eget företag!
Du är en mamma som förstår hur det är att vara barn.
Du är klok, rätt ord kommer ut ur din munn när man behöver stöd.
Du har mycket gemensamt med mig.
Du har en stor gård och en stor familj.

Jag ser upp till min storesyster du är ball, för en vecka sedan fyllde hon 37. Av mig fick hon bl.a en tavla som jag ritade när jag var 7 år. Vi sitter och äter linser, vegatarian som hon är. Fina syster!
RSS 2.0