First lesson

2012-02-29 - 16:49:29

Jag fortsätter att bjuda på små bild collage från mina dagar. Det är otroligt bra väder i Västerås idag hela 9 grader. Jag har hunnit med möte med en mäklare, fikat med min vän Therese och gymmat.

Nu sitter jag här och rättare sagt slänger i mig gröten. Den smakar nästan lite som risalamalta - koka havregryn i med frysta hallon. Skär ner en apelsin och på med lite soya mjölk. Nu rullar jag iväg till körskolan första teori lektionen, tjoho. Sen cyklar jag till tåget. Äntligen ska jag få krama om honom igen.

Armies of one on a battlefield

2012-02-29 - 10:12:44

E kom och hämta mig på jobbet och vi åkte till shoppingcentret för att kika på "godishyllan" och ta en fika. På kvällen var vi ensamma så ingenting passade bättre än att äta tacos och se goa serier å pussas såklart.

Gårdagen var hur fin som helst Ems och jag körde ett hårt gympass, njöt av solen och firade in våren med sushi. På kvällen mös vi med en påse godis och en fin film.

Don't lose who you are in the blur of the stars

2012-02-27 - 19:40:11

Kan nästan gråta blod. Försöker att förtränga det hela tiden, men eftersom det händer gång på gång kämpar jag för att hitta någon lösning. Min fina Vilma som är en Silver Shaded Chinchilla perser har börjat bajsa i sängarna här hemma. Det hände första gången på nyår och efter det har det bara fortsatt med en veckas mellanrum. Hittills har hon prickat tre av fyra sängar som finns i vårt hus, men oftast gör hon det i min säng. Skriver detta här för att hoppas på att någon påläst person som själv har varit med om detta kanske hittar in hit.

Går utan hopp just nu, hon är min mest speciella katt jag någonsin haft. Jag drömmer om att ha henne i min första lägenget, min söta lilla vän. Det gör så ont att veta att någonting kan ha slagit slint i huvudet på henne och att hon har lagt in ett beteende som vi kanske inte kan lyckas att få bort.

Att få bli väckt av henne är bland de bästa som finns, att gå promenader och busa runt. Vilma är en katt med världens speciellaste sidor och jag tycker om henne så mycket. Vill inte förlora henne.

can´t handle it

2012-02-27 - 19:29:11

Bilder lånade av: http://ellie.devote.se/

Lördagskvällen var så fin när vi firade av att vår Linnea fyllt 18. Tabasco bjöd på god mat och gott sällskap. Linnea och Ellie sticker till London idag och jag har gärna följt med.

Helgen har annars bestått av jobb fre,lörd,sön. Sen har jag och pojken min lagat middag och myst. Nu har jag lov och det känns så bra. Helgen består av jobb fre,lör,sön.

Tänkte hinna bocka av ärenden för UF, tandläkaren, fika med vänner som man inte sett på länge, teori på körskolan, långdag med en vän, träning och bocka av lite skoluppgifter.

i mina ögon

2012-02-25 - 10:42:19

Det är fint när...

2012-02-25 - 10:28:21
min bror kommer hem och ber mig slå på ett klipp på datorn. En tjej spelar gitarr och sjunger med sin vackra stämma. Han säger glatt "men lyssna då Moa, lyssna hör du inte vilken talang hon har" och jag svarar "jo det är klart hon är verkligen riktigt duktig". Han besvarar med ett speciellt leende, ett leende som man bara får fram när man är kär och jag förstår att han är förälskad i henne.

Holiday

2012-02-24 - 14:35:54

Sikken fin dag de här blev. Fick veckorevyn på posten och kunde läsa den till min äggmackor. Tränade och kom tidigt till skolan. Nyss stod vi (mitt företag) vid kadedern och redovisade. Lärarn blev supernöjd och det känns så bra. Vi har utsett en vinnare och det är alldeles strax lov. Kvällen består utav jobb. Men det blir super för nu är de lov.

Njut nu, kramis.

"Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att lära sig dansa i regnet."

2012-02-23 - 18:48:18

Tröjan är från MQ, men volangen har jag sytt dit själv. Super nöjd.

Sitter i soffan & äter en äggmacka. De är mörkt nu, men jag har andats in våren hela dagen. Den här vintern har varit mycket tuff för mig, jag inser det nu.

Jag har börjat le när jag vaknar på morgonen. Jag har börjat le när jag cyklar. Det har börjat kännas bra i min knopp och kropp igen. Jag börjar bli nöjd och somnar nästan aldrig besviken. Jag är säker på att jag inte klarat det utan en viss person, jag trodde inte på det då men jag inser att jag har mycket att tacka henne för.

Jag skulle kunna sitta här och vara besviken på allt som hänt. Men jag är på ett sätt tacksam, erfarenheten av det jag gått igenom har jag så mycket mer kunskap om. Skulle det hända någon i min närhet skulle jag förstå och kunna hjälpa den så mycket mer.

Nu ska jag ta min röda cykel till gymmet och träna. Det är bland de bästa känslor jag vet, att prestera tills svetten täcker tröjan. Att gå runt med träningvärk och att göra något fint för min hälsa.

Efter ska jag begrava mig i min säng, 32.59 är deadline på en uppgift som ska in. Jag planerar att fixa en skål med fruktsallad och skriva den där med lite tv i bakgrunden. Åh mysigt, längtar lite redan.

here and now

2012-02-21 - 18:12:09

Same old story, not much to say

2012-02-21 - 18:09:59


I hear the clock, it's six a.m.
I feel so far from where I've been
I got my eggs I got my pancakes too
I got my maple syrup, everything but you.
I break the yolks, make a smiley face
I kinda like it in my brand new place
I wipe the spots off the mirror
Don't leave the keys in the door
Never put wet towels on the floor anymore' cause

We made it through snow, made it through rain - It's been a long way and now I'm here

2012-02-21 - 17:56:04
Pappas och min lilla hälsoresa i början av sommaren gjorde susen.


Det fina med den här dagen
* Man vaknar av att solen skiner in i rummet och nästan bländar en
* Hinner läsa tidningen och äta frukost med min fina pappa
* Möts av 5 hela plusgrader och det pirrar till i kroppen
* Ser snön tyna bort i solskenet - ännu mer pirr
* Uppgift efter uppgift dyker upp i skolan, men ingen panik man endast lutar sig tillbaka för att man vet att om några dagar är det lov och då får man vila
* Nästan helt tomt på gymmet, energin tar aldrig slut och jag tränar som en galning i två timmar
* Solar och tänker ut att lovet ska ägnas åt mycket tid på körskolan och kommer ut med minst 100 fräknar i ansiktet
* Möts av mamma som bakar semlor och vi bestämmer att vi ska åka till min brors familj och bjuda på några godingar, vilket betyder att jag får träffa ännu en goding - Isak

Ja nu är det nästan dags för mig att sluta klaga, våren börjar komma och jag börjar bli lycklig och få kraft igen, inte bara när jag är i Elias närhet.

Knowin' you can always count on me, for sure

2012-02-21 - 17:36:30

Bilder: myvestlund.se

Såhär mysigt hade vi det i fredags kväll. Emma och My är de vänner som känner mig allra bäst och som jag känner allra bäst. Vi har gått igenom allt tillsammans. Osäkra små trettonåringar med brunkräm som man kunde syna på långa vägar. Fantastiska resor, som idol och Malta. Blivit påkomna när vi snott sprit av föräldrar. Gråtit ut i varandras famn med massvis av tårar byggt på krossade hjärtan. Klättrat i skyhöga träd och trott vi skulle dö. Åtminstånde aldrig komma ner. Stöttat varandra och bara fyllt upp våra hjärtan med vetskapen att vi har varandra i alla lägen.
Blir så arg ibland när våra liv krockar och vi inte ses på månader. Fast lättad när vi sen ses igen, för då kvarstår samma fina vänskap.

Ricinolja

2012-02-21 - 17:25:02

Mamma var gullig och köpte hem ricinolja förra veckan, nu ska jag också prova på om det resluterar i ett under! 3 gånger i veckan, 45 minuter, gnugga in i hårbotten och lite på topparna. Tänk om det skulle funka, vill få längre igen. Lovar att visa reslutat!

Gonna get that old feeling when you walk through that door

2012-02-21 - 08:17:22

vaknar om natten av att de plingar till i mobilen "det här lite för bra för att vara sant, men sant är det ju..." jag behöver honom mer för varje dag som går, han vet svaren jag inte har och klickar ihop pusslet på våra drömmar. kärleken, miraklet har slagit alla mina förväntningar. när han är vid min sida är de stunder jag andas som allra bäst.

I kinda like it in my brand new place

2012-02-20 - 15:14:58

Han kom och hämtade mig på gymmet. Slängde in min cykel i baksätet. Gick och satte mig, där på sätet låg 10 vackra rosor och alla tungors favoritchoklad. Vrålhungriga lagade vi sushi. Mös framför en romantisk film. Var lika kära som vi alltid är, för oss är det egentligen alla hjärtans dag varje dag. Men jag älskar dagar vi gett namn och traditioner. Blir lite mer speciellt ändå.

even after youre gone

2012-02-19 - 18:09:42

+saturday

2012-02-18 - 12:37:52

I sommras cyklade jag och emma 3 mil till stugan. Sprang 5 km runt sjön. Badade, åt, basta. Dagen efter 5 km runt sjön och 3 mil cykel hem. De va fint de.

Kom hem för en stund sen, tänkte cykla som en galning till gymmet nu för att köra kondition. Sen väntar jobb, men ikväll blir det mysigt för hela slanten. Restaurang och bio med brudarna. Och så kan sommaren ta och komma nu, åtminstånde våren.

365 days of breakfast

2012-02-18 - 12:32:50


Hur går det med ert frukostätande? Vi alla vet väl att de är det viktigaste målet på dagen. Själv är jag fortfarande döförälskad i mina föräldrars recept på ett bröd. Men ibland vill man ha varition. Tänkte tipsa om en blogg som troligtvis har allt och lite mer av man kan tänka sig i frukostväg:

http://365daysofbreakfast.blogspot.com 

drömmer på dagen, drömmer om natten

2012-02-17 - 18:24:17

Å jag bara drömmer om att börja springa i skogarna, snart så.

Och så kom den där efterlängtade fredagen. Den har varit grotesk. Fin morgon. Sen har det bara rullat på med plugg, skippade träning för de också.

Drar iväg med vännerna och har en riktig myskväll. Nu kom de visst, ta hand om er.

monday

2012-02-13 - 19:44:04

Efter skolan tog jag och Emma en sväng på stan, besökte Coffehouse by George och försökte även få till det där med praktikplats. Verkligen inte det lättaste. Ikväll vilar jag från träningen men imorgon är det dags, äntligen! Unnar mig själv en riktig lugn kväll med Sofias änglar, familjen annorlunda och en plats i solen.

Dumlekakor

2012-02-13 - 19:40:42

Det blev supergoda och så var de himla roliga att baka, lycka till.

weekend

2012-02-13 - 19:36:33
image description
Åt Helenas smarriga smörgåstårta i fredags när vi firade Elias föräldrar. De fyller år dagarna efter varandra precis som mig och Elias. Det tar vi som ett gott tecken.

Helgen var supermysig och hela söndagen spenderade vi på Gustavsvik, det var roligare än jag kom ihåg det. Börjar komma in i dem här lugna helgerna nu, nästa helg är jag redan taggad för skidor.

the vow

2012-02-13 - 19:26:46

Ser fram emot att denna film ska komma ut på biograferna. kärleksfilmer kan va bland de bästa.

The one that wins will be the one that hits the hardest

2012-02-09 - 11:43:24

(Visst gör sladden bilden ;))
Gomörron Gomörron! Mår prima (nästan) idag, otroligt egentligen. Helt onödigt inlägg egentligen men måste få babbla av mig, på något sätt.

Igår upptäckte jag att ett skoldokument på cirka 1500 ord var borta från min dator. Tårarna bara sprutade, visst var uppgiften rolig men så sjukt komplicerad och jag hade verkligen kämpat de lilla extra med den. Ibland saknar jag de gamla hederliga skrivblocken.

Helgen är bokad och klar, bring me back to life nu då.

Läget:

2012-02-08 - 18:11:03

Okej min kropp börjar sakta men säkert vakna till liv. Jag klarar inte längre av att ligga som en död fisk i soffan dagarna i ända. Har nog sett alla skit serier om hollywoodfruar och allt som går på tv just nu. Tanken om att börja följa en serie blev inte av helt enkelt.

Igår kom E, lagade tacos till oss, lät mig hålla hans hand och bara låg bredvid mig inatt snarkandes medans jag var vaken och hade spykänsla i 5 timmar.

Har nog drabbats lite av allt, migrän, halsfluss, feber, yrsel. Att kunna gå till skolan på fredag skulle vara underbart. Men ska inte hoppas på för mycket...

Nu ska jag försöka plugga i två timmar, att ta det lugnt är inte riktigt min grej.

++fluss

2012-02-06 - 13:23:34

Idag mår jag nog ungefär som killen på bilden. Mina halsmandlar är dubbelt så stora som vanligt och väldigt sandpappriga när jag sväljer. Welcome halsfluss. Jag blir galen, inte nu.

pirrigt

2012-02-05 - 16:40:18


Åh ni vet när man bara känner att ens helg blev sådär lite extra bra. En sån pirrande känsla har jag i min kropp. Det var så mysigt hos min bästa vän igår. Filmen med henne och pojkvännen, en gång i phucket var småskön på alla håll och kanter. Pizza hut satt perfekt. Jobbet rullade på. Parmiddagen idag var supermysig och mumsig - tacos. Kärleken har hjälpt mig med skolarbeten så nu är det som bortblåst från min att göra lista. Sen hade jag en superduper fredag i Sala med elias fina familj. Åh

Nu ligger pojken och sover lite små snarkandes på min axel medans jag finslipar en dokument. Nu återstår det bara att välja gymmet eller bara göra&äta semlor och ha det alldeles perfekt framför den där smala saken vi kallar tv. Hoppas ni känner likadant annars kanske denna låt får er att känna så på ett eller annat vis.

Förresten, gick inte denna helg lite väl läskigt snabbt igen...

+a song for your heart

2012-02-04 - 19:13:51

Med det fina tandställningleendet tänkte jag önska er alla en fin kväll. Jag ska lyxa till de med schlager & bio. Vandrar iväg nu & hoppas att de 500 metrarna inte ska hinna fixa en snorande näsa.

My

2012-02-04 - 12:31:56


Stoppade tiden idag och vi insåg att det var veckor, månader sedan vi umgicks. Livet rullar på och snart är vi 18 eller varför inte 80. Så vi slog tag i saken, ikväll blir det middag och tar vi oss ut i kylan blir det bio på köpet. En sån bra kväll får vi medans de stora  killarna drar sig ut på krogen. Okej, längtar gör vi väl lite. Men Mysan lovade dans hos sig, så storslaget lär det bli. Nu hördes ljudet från pojkvännens bil. Klockan är halv ett dags att åka till Västerås snart för äventyr. Annars då? herregud vad vissa är bra på att rita kika in här:
http://bokkei.blogg.se/category/dagens-teckning.html
Kram

Den där natten var till för oss

2012-02-02 - 22:29:03


Den där killen alltså. Han som säger att man är vacker när man vaknar upp bredvid honom en vanlig torsdagsmorgon. Han som bäddar sängen snabbt som satan bara för att han vet att jag tycker det är viktigt. Han som alltid håller med mig om att vi är bäst. Han som växer för varje dag i mina ögon, han gjorde jag en liten fin sak för, som jag aldrig trodde skulle bli verklighet. Men det blev det och här i klippet under kan ni lyssna på min och Niclas Wahlgrens sång till min Elias.

http://catchup.lugnafavoriter.com/catchup_radio.php?id=6025&category=60&type=audio

wild ones

2012-02-02 - 11:44:05


Satt och kikade lite tillbaka i arkivet, då det var sommarlov och inte minus 15 som de är här i Västerås idag. Jag skulle göra allt för att få ha en sån dag, bara för morgondagen. De blir bollywood om några år, vintern funkar inte för mig.
RSS 2.0