Om sanningen ska fram

2011-04-27 - 19:19:30
Nä nu får jag skärpa mig, men om sanningen ska fram så har jag varit lite för nervös för att skriva här på min blogg hittils. Den är ju så fin och då ska den ju få fyllas med häftiga inlägg såklart.
Snart är jag tillbaka, här ska det fixas och trixas först!

Nu först och främst väntas en löparrunda på 5 kilometer med väldigt mycket backar. Igår sprang jag 5 kilometer terräng och det var galet kul men idag blir det lite mer intervaller. Man utvecklar då kroppen mer än att springa på distans men mer om det i ett annat inlägg.

Här är en låt som jag älskar att springa till, benen springer iväg av sig själv och man vill nästan skrika högt och sjunga med, trots att man är helt uppe i varv i löpningen:

Vem är PT moa?

2011-04-23 - 22:11:26
Hej ni som redan har kikat in här! 
Nu är det Påsklov och det känns redan som sommar, jag spenderar dagarna med min bästa vän i hennes stuga. 
Just nu är det påskägg lite överallt här men när jag kommer hem har vi en liten utmaning till er alla!
Här kommer jag skriva om mina bästa och häftigaste mattips och om min träning och lite tips inom det. Som ni nog förstår är jag ingen PT (personlig tränare) utan jag vill kunna dela med mig av mina bästa tips och egna erfarenheter.
Jag kan lova er en intressant blogg för er som har samma intressen, kram så länge vi hörs snart igen fina ni.



My och jag målade lite här och var idag, cykling, paddling och lite gym i gräset sysslar vi också med när vi har lite energi över. 


Här snackar vi sockersött i mängder, mums!

Välkommen till min nya blogg!

2011-04-21 - 21:03:26

RSS 2.0