Hemma hos oss

2013-01-25 - 15:24:00
Tänkte visa upp lite bilder från förvandlingen av vår lägenhet. Det tog cirka tre veckor att få iordning den. Före bilderna är ifrån mäklarbrochyren, därför den dåliga kvaliten. Så dessa bilder är alltså före:




Och detta är efter, nytt golv, rivit vägg och satt upp en ny så vi fick separat sovrum istället, nya kökshandtag, satt upp ny väv på väggarna och målat om hela lägenheten i vitt samt toalettdörren, nytäckande kakelpanel i badrummet, nya lister osv. Det är helt otoligt vad man kan göra om så att det blir mer praktisk. Lägenheten är på 36 kvm men efter renoveringen känns den som dubbelt. Vi har en underbar balkong också som jag längtar så mycket efter att få hänga på, häromdagen köpte vi ett skåp som ska bli ett växthus, spännande. Så här är efterbilderna:

 

mitt 2012

2013-01-02 - 12:26:13
Startade året med att åka skidor i stugan i Norge med min pojkvän, systerdöttrar, mamma och pappa. Vi badade i snö och sov gott om nätterna efter alla dagar i backarna.


Jag praktiserade på en mäklarbyrå och insåg att det faktiskt är mitt drömjobb. Med dagar fulla av variation inom både media, data, heminredning, ekonomi, kommunikation så känner jag att jag har hittat hem.


Avslutade vårt häftiga UF år med att vara med på UF mässan. Vann miljöpris och träffade så många glada människor som uppskattade vår idé.


Jag skrev in en låt till Nicklas Wahlgren i radio som han sedan ringde upp Elias med och sjung den för alla i radio. Det var så fint gjort och vi fick även ett presentkort på Live it som vi utnyttjade, den blev en fin spaupplevelse i Stockholm.



Åkte med pojkvännens familj på Thomas Ledin i Göteborg, magiskt!


Fotograferades för en sminkguide och kände knappt igen mig själv på bilderna.



Åkte med mina vänner för att se Sala vinna division 4, min pojkväns lycka var så stark att han visste knappt vart han skulle ta vägen. Jag var så otroligt lycklig för hans skull, det minnet lever vi gott på fortfarnde.


Firade min farmors 80 årsdag med hela tjocka släkten.

Åkte iväg till Mys stuga, shoppade, lagade god mat och gjorde det bästa av det urtrista sommarvädret som Sverige bjöd på. Mina bästa vänner.


Åkte till Tunsisen med pojkvännen och hade en perfekt vecka med kärlek, grymt väder, fina upplevelser som fyrhjuling  genom öknen och piratskepp på havet. Elias och jag har idag varit tillsammans 1 år och 6 månader, min kärlek till honom blir bara starkare för  var dag som går något jag är otroligt lycklig över.


Kort därefter var det dags för partyresa med mina fina klasskamrater som jag tycker så mycket om. Vi dansade nätterna långa, flöt på luftmadrasser och blev sjösjuka, åt gudomlig mat och skrattade tills vi grät. Fina ni.


Många jobbdagar blev det tillslut kom jag upp i ett år på Mc Donalds, jag insåg att det är dags att göra sig redo för slutspurten i skolan och sa upp mig. Men det är med många härliga och även många erfarenheter rikare jag går därifån.


I maj bjöd jag hem alla mina tjejkompisar och vi åt en god middag och gjorde debut på krogen. Kort därefter tog jag körkort.


November gick mesta tiden åt skolan men också kämpandet med vår nyköpta lägenhet. Jag flyttade hemifrån med min Elias och det är helt magiskt. Jobbigt vissa stunder men så värt det.

Åkte med mina föräldrar och firade jul i Trelleborg hos min moster i hennes fina skånelänga. Umgicks med min fina släkt som jag inte ser så ofta och tog en sväng till Köpenhamn.
Fotograferades av My, riktigt godis tema!


Det värsta som kan hända, hände mig detta år min treåriga Vilma dog. Det var en tragisk händelse som jag fortfarande ser som overklig. Jag saknar henne varje dag och många dagar har varit svåra att ta sig igenom. Hon var och är det finaste jag fått lära känna och jag önskar och hoppas att vi ses i framtiden.



På nyråsdagen firade jag med mina fina vänner, känner mig friskare och lyckligare än någonsin. 2012 har varit ett väldigt tufft år och jag håller tummarna att det flyter på lite lättare 2013. Men det häftigaste jag tycker är, att vissa dagar kan man känna att man inte kommer någon vart i sitt liv men när jag nu ser tillbaka inser jag hur mycket jag har fått uppleva, livet är ganska underbart ändå.

Nu detta nya år som jag får äran att uppleve ser jag framemot studentkryssningar, bal, student, många fina dagar med Elias och mina vänner och familj. Sedan hoppas jag att jag vågar ta ut svängarna och flytta till USA ett år efter studenten. Men vi får se hur långt mina drömmar tar mig, allt är upp till mig.

Hoppas att ni är nöjda med vad ni har åstadkommit, annars har ni alla chanser nu att göra något åt saken. Vi har ett helt nytt år framför oss, jag önskar er ett gott nytt(igt) år!!
 
RSS 2.0