Friday

2012-08-24 - 18:03:05

Fredag och jag är fortfarande sjuk. Tog med mig min skoldator hem, men den är tydligen fel installerad... Hur som helst PMS & feber börjar bli för mycket, ska verkligen unna helgen åt att bli frisk så jag kan ha motivationen till att ge allt i skolan och på träningen framöver.
Men for so long blir det väl att fortsätta kika efter soffor, min nya hobby. ;)) Och så ska jag ha lösgodis, så får det bli.

Kram från en bitter Moa.

Free

2012-08-21 - 21:48:22

Två dagar klarar jag i soffan, men nu börjar rastlösheten slå till. Bara ber till någon att febern ska försvinna. Det bästa med att vara sjuk är hur mycket man tar till vara på när man sen är frisk.

Summer of the 2012

2012-08-20 - 19:41:47

I helgen har jag varit på en fin bröllopsfest, tårarna bara rann nerför mina kinder. För att det var vackert såklart.

Igår åkte vi vidare på släktmiddag med mammas sida. Älskar dem så mycket, så det är alltid lika kul att ses.

Idag börjar jag trean, sista året på gymnasiet... Men jag ligger hemma med feber, influensa, halsont och huvudvärk. Bara hoppas att det går över fort så jag får dra igång vardagen igen.

Kos, Grekland

2012-08-20 - 19:36:02

Vi landade i Kos & då visste vi inte riktigt vilket äventyr som väntade. Vi som vänner har kommit närmre varandra, vi har träffat folk från andra länder, solat och badat, rest till Turkiet, lyssnat på Björn Rosenström en fin kväll på stranden. Mätt utmaningar och löst dem. Ätit galet god mat.

En helt ny style av semester, men så fint allt vart. Kommer alltid vara nöjd med att just vi åkte dit tillsammans!

Someday

2012-08-06 - 13:10:00

Stug-mode

2012-08-06 - 13:08:19

I fredags stack jag iväg med E&M till M:s stuga i Hofors. Vi hade det helt galet bra. Vi har inte setts mycket denna sommar så det var guld värt att få sitta uppe och prata hela nätterna, shoppa, laga middagar, sola, mysa till filmer. På lördagen hann jag packa om sen kom J&E och hämtade mig. Så far vi till E:s stuga i Torshälla. Vädret har varit bra och vi hade det så mysigt. På söndagen så kom R också, så vi kunde planera vår Kos resa, vi flyger iväg på fredag. Nu ska jag iväg till gymmet och hinna fixa lite ärenden innan jag ska jobba hela, hela natten lång.

Oh baby, it's à wild world

2012-08-01 - 13:50:50

HEEJ!! Vet inte riktigt var jag ska börja, det var ju så länge sen sist, jag får ta en dag i taget, men det är mycket jag vill skriva ner här... Jag mår bra, väldigt bra, har nog inte mått såhär bra på många år nu. Jag har äntligen börjat hitta lite balans i mitt liv. Börjar äntligen nöja mig med att jag är jag. Dagens kroppsideal med en blandning av att man måste prestera till högsta grad blev nog lite för mycket. Jag är så jäkla tacksam att jag har hittat ett lugn, det är så svårt att förklara. Men om jag för ett år sen hade en lugn dag kunde jag ligga och gråta hela kvällen. Och när jag hittade mitt idrottsintresse i löpning, ja då skulle jag bli bäst. Jag pressade mig skälv och sprang mil ut och dag in. Men idag har jag mognat, känner jag för nått gör jag det. Och man får aldrig glömma att det är okej att gråta, livet kan vara så otroligt orättvist och svårt. Älskar citatet: det bästa med morgondagen är att jag kommer vara starkare än vad jag är idag. Jag rivstartar alltså denna dagbok med att säga, det är inte några små ord som vi får lära oss som små: du har fått ett liv, lev det.

Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv, men jag är lyckligare nu

2012-08-01 - 13:37:28

RSS 2.0