Merry Christmas 2011

2011-12-24 - 18:19:00

Min choklad chessecake med vit choklad.

Jag hade en liten konkurrent när de gällde tomteutklädnaden.

Sådan far sådan son, han fick vad han önskade sig...


Platern var fullastad med goda saker och en liten tomteluva såklart.

merry christmas

2011-12-24 - 11:35:50


Vaknade upp i bästa killens famn med pussar och kramar, sa hejdå till hans familj i Sala och tog tåget till Västerås. Alldeles strax kommer lite gäster hit, blir en liten julafton i år. Maten är klar, paketen under julgranen, nu kör vi!
GOD JUL!!
Vi hörs ikväll, hoppas att de väntar isvak ;)

JULLOV(E)

2011-12-21 - 23:04:01


Då var det efterlängtade jullovet här. Firade av det hela med skolan och mina underbara lärare som hade den traditionella galna jul showen, den kan lägga sig jämt med solsidans humor!

Mina planer för detta lov är att ta det otroligt lugnt. Pussas. Träffa nära och kära. Hitta en resa och rymma iväg med Elias eller en resa till Norge & träna häcken av mig. Lite äventyr vill jag också ha!

Helt slut efter jobbet, hoppar i säng och drömmer mig bort till lite varmare platser.

nationella

2011-12-19 - 08:42:25
drar mig iväg till skolan. matte B nationella väntar. har gått med klump i halsen och klump i magen hela helgen. ska bli så himla skönt när det är över. nu hoppas jag bara att jag kommer sitta där och känna att jag har koll. time to go, de får bli den gröna pennan som jag skriver med, snyggt eller nått ;)

helgens goaste måltid

you've broke my fears

2011-12-12 - 17:13:21


ska ge mig iväg till gymmet. de nyöppnade friskis på björnövägen. trodde inte kunde bli så mycket snyggare än rocklunda men tammesjutton.

Mån: Cirkelfys 60 min och 30 min cross.
Tis: Löpning en mil
Ons: Cirkelfys och 30 min cross
Tor: Löpning 5 km och 30 min cross + mage, rumpa och armar


annars myser jag runt vid den öppna brasan, lukten av lussebullar.
men däremot måste jag säga att det sämsta med julen är mörkret och alla som stressar över julklapparna. skicka iväg pengar till fattiga barn om ni ändå bara ska stressa sönder er över det.

you don´t need to save me

2011-12-11 - 21:54:01


lägger ut denna för att försäkra mig om att ingen missar den. fin låt

vill tacka alla mina nära och kära för att ni finns i mitt liv.
har haft världens goaste helg och det är tack vare er!

right now?
pussas med min pojkvän efter en härlig buffe med hans fina föräldrar, jobbat.
han tänkar tom lyssna på mitt engelska tal. ojoj han e bra han.

2010/2011

2011-12-10 - 08:41:33


Kunde inte ha gjort så mycket mer. Gått på idol auditionen, vart på final i globen förra året & detta år körade jag till måns,danny & agnes.

Tack för den chansen Idol <3

Kom hem tre inatt, men nu blir det julmarknad med företaget, sen snabbt hem för att åka och jobba.

just nu

2011-12-05 - 22:17:22

... ligger jag i sängen och låter fingrarna trippa i takt till låtarna.

Take care

2011-12-05 - 22:13:39


Sen min pojkvän flyttade hem i Torsdags har allt rullat på. Jag bjöd och vi firade på Red Chili. Fredagskvällen fortsatte vi fira tillsammans med mina bästa av vänner. Lördagen bestod utav jobb, träffade en Student från Kina och jag visade vägen till Västerås och vi snackade i drygt en timme om allt möjligt på de enda gemensamma språket Engelska. Åkte till pojkvännen på kvällen. På Söndagen åt vi den godaste frukosten på länge, bytte vi däck och åkte sedan hem för att hinna med bilen till Strängnäs där de var välkomstfest för mitt kusinbarn Stella Lee. De flesta hade inte sett mig sen jag var drygt 90 dm, länge sedan.

Annars då? Körde ett hårt Cirkelgympass. Möttes av en snövärld utanför dörren. Nya Platers ska göras innan marknaden på lördag. Vi är lediga imorgon så jag passar på att ligga före med uppsatser och göra ärenden och julshopping på stan med Emma. OCH pappa och jag fixade nyss så imorgon köper jag ett paket på City Trafikskola, drömmen om ett körkort på min födelsedag ska bli sann.
RSS 2.0