Yesterday

2012-03-31 - 10:14:21

Fika med my och emma på rob´s.

slitit ut så många skor, i staden där ingen längre bor

2012-03-31 - 10:12:11
Tänkte göra en lång historia kort. Gymmet stänger 19.30 på fredagar, hann därför inte träna. Kom däremot på att utväxten böjar bli osnygg och bestämde mig för att färga. Väl i affären kom jag på att jag skulle kunna färga ljusbrunt. Resultatet hemma blev orange/gult. Alltså skitfult. Imorse fick jag gå upp med tuppen och cykla iväg och köpa en mörkare nyans. Resultatet blev superbra nu kan jag äntligen pusta ut. Ikväll ska tjejgänget fira vår 18 åring, men först - sälja hamburgare hela dagen.  

It would take an eternity to break us

2012-03-29 - 19:30:10

Han kommer hem genomsur av svett och slänger sig i sängen så ler han lite, åh vad jag tycker om honom.

Nu har jag dessutom fått sett att han är galant på att byta blöjor med alla dess innehåll, trösta gråtande barn, mata dem och vara en allmänt bra dagisfröken och idrottlärare. Frågan är nu vart är bristerna på killen? De skulle ju kunna vara svettlukten och att han hängde sina kalsonger fel så de syns med i bild, men de går att photoshopa och de inte så luftvänliga att duscha bort...

Han ropar och frågar om vi ska gå en promenad och basta nu,
Bästa Elias.

För er som inte ler lika mycket som jag gör idag så kika på Ana ginas show:
http://svtplay.se/v/2753546/the_fabulous_life_of_ana_gina/del_3__sara_montazami?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2753546/sb,p174271,1,f,-1
Funkar alltid

Praktik

2012-03-29 - 18:22:14

I helgen stod jag utan vetskap om vart jag skulle hänga under praktiken som äger rum i 5 veckor. På måndag morgon var det samma visa och praktiken startade på tisdagen. Paniken spred sig med vid lunch hade allt ordnat sig till de bästa.

Så just nu hänger jag på pojkvännens jobb i två veckor. En fin förskola långt ut på landet. De tre sista veckorna ska jag spendera på att få en bredare insikt om mitt framtida jobb, på en mäklarbyrå alltså. Det var så himla svårt att ta sig in i dem kretsarna och jag ville ha den bästa byrån. Men nu är allt löst och jag är väldigt nöjd.

Lever ett riktigt sambo liv med killen i Sala. Vi äter gröt tillsammans, sen tar vi bilen till jobbet. På rasten går vi en promenad. Åker hem, han åker på träning och jag sticker ut i skogen. Äter middag och myser framför tv:n eller en bra bok rättare sagt körteorin... Så det kan jag nog stå ut med ett tag till ;) På lovet som kommer skulle jag åkt till stugan i Norge men jag måste jobba och ha körlektioner så jag får helt enkelt ha en riktig påskvecka i Västerås.

I'm gonna stand till I get there

2012-03-26 - 08:43:22

Om helgen ska sammanfattas blir det ju självklart att jag som mest hängde på min terass, i spåret, på jobbet och i körteori boken.
Den gick alldeles för snabbt, men snart rullar det in en ny. Idag är det en viktig dag, praktikplatsen måste bestämmas. Solen skiner, ha de fint nu!

Elias du är min stjärna genom allt, tack för att du är du.

50+1

2012-03-24 - 18:19:03

Pappa fyllde år igår så farmor och bror med tjej kom över. Vi åt min trerätters som bestod av; Guacomoule inrullad i gravad lax på kornbröd. Rökt fisk med olika sallader och efterrätten bestod av kall cheescake med vit choklad, den blev super god! Daniella hade med sig macroons hon är superduktig på att baka och har en riktig fin blogg kika in där: http://bakecake.blogg.se/

Idag har jag jobbat hela dagen, just nu sitter jag och finslipar på en uppsats. Snart kommer mina föräldrar hem och min pojkvän, men just saknar jag honom som en pöl i Sahara öknen. Ha en fin kväll!

sol på min terass

2012-03-23 - 13:15:44

De är nog närmare 25 grader på min terass idag. Jennie kom över och jag satte saxen i hennes trassel. Har aldrig klippt någon med så långt hår förut så det var en liten utmaning, men fint blev det.

Vi ska bara plugga lite sen ska jag ut och springa i det här vackra vädret. Idag fyller min älskade pappa år och jag står för maten. Så har fixat lite med den också. Kommer bli en supermysig dag och imorgon ska vi grilla ute i trädgården. Välkommen vår.

stay

2012-03-22 - 11:50:10

Det är inte min dag idag, känner bara för att dra täcket över huvudet. Men de får jag göra imorgon, vi har resursdagar så jag får rulla ner till skolan för utvecklingssamtal och för att slutföra två projekt. Ikväll blir det milen behöver springa av mig. Men först en promenad i solen med min lilla katt såklart.

I can walk a 1000 miles to be with you

2012-03-20 - 22:35:00

Har ni haft en bra dag? Min bara rann iväg, började super dåligt med huvudvärk och riktig tråkig lektion i skolan. Men sen tog den en helt ny vändning då jag och mamma åkte och shoppade hittade en hel del fint som jag kan visa er. Efter det var det hem och jobba i två timmar är ju barnflicka varje tisdag. Passade på att plugga lite skylltar...

Efter det åkte jag och mamma ut till björnön och jag sprang 5 km utan att stanna, så nu är jag tillbaka i bra form. Ska bli så himla kul att sätta 3 mil om en och en halv månad räknar jag med. Sen körde jag och hämtade pappi. Kör som en tok just nu. Har insett hur mycket det är att lära sig på teorin och har lovat mig själv att läsa teoriboken 3 gånger innan jag tar körkort. Så några sidor varje kväll låter toppen!

Nej nu ringer jag pojken och ber han sjunga en godnattvis, dream on ;) Kram!

Plåtning

2012-03-19 - 16:23:03

Plåtades för ett projekt två bakanta ska göra. Har nog aldrig burit så pass mycket smink och min lilla mamma kände knappt igen mig. Men ska bli riktigt kul att se boken på resultatet!

I am flying my heart is taking over the world is flashing by, higher higher higher

2012-03-19 - 16:08:23

I helgen har jag varit hos Elias. Jag kan känna mig så respektlös mot allt annat på jorden när jag säger att ingenting går att jämföra mot än när jag får vara med honom. Man kan väl i princip säga att jag har svävat på moln de senaste månaderna i mitt liv. Ibland faller jag men då plockar han upp mig igen, får mig att tänka om och jag inser att nä, allt kan bli fel ibland men de blir aldrig mer rätt än att de är han och jag i grund och botten.

I fredags jagade vi varandra på en stig i skogen. Sen åt vi tacos med banan, japp så gör man i deras hus. Hans familj är en bunt pratglada, roliga, livliga och jordnära människor som är helt toppen. Vi åkte ut till ingenstans, pluggade körkort, gick på bio.

På söndagen åt vi middag med min familj och lagade stekt banan med glass som blev toppen. Sen, hör och häpna sprang jag i skogen medans han satt och väntade i bilen på mig, men det slutar inte där, sen gymmade jag medans han satt i bilen och väntade på mig. Efter det blev det de vi är bäst på en rackarns teve kväll. Imorse vaknade jag av att han sa att jag var vacker. Tror de inte kan bli så mycket finare. Ibland undrar jag hur jag kunde ha sån pass tur.

måste.testa.

2012-03-17 - 13:25:59

Higher

2012-03-17 - 13:24:34

Lite bilder från veckan, har kört några mil och även sprungit några. Löpningen är tillbaka i mitt liv och det känns så himla bra. Vindruvorna är bland de godaste som finns just nu. När jag var liten var en av de häftigaste sakerna man kunde göra att åka biltvätt. Jag har också inbillat mig att min katt kommer bli bra igen om jag gosar med henne dubbelt så mycket, hon verkar gilla det och jag med såklart. Mamma och jag firade min första körlektion igår med en god sallad.

Nu kom min pöjk tillbaka från träning och jag har löpt 7 km i sala skogarna. Ikväll blir det bio, kvarteret skatan ofc. Solen lyser inte idag men livet är super fint ändå.

UF mässan

2012-03-15 - 13:05:31

Dagen på mässan i tisdags var fantastisk för oss på Plate on Plate. Inte nog med att vi kom 3:a i bästa miljö så hade vi en otrolig dag med många kunder och många beundrare.

Vi har lärt oss så otroligt mycket under denna resa!
Utan vår sponsor Bengt Enbom, vår rådgivare Elias Norström och skapare av vår logotyp Sara Bent hade vi aldrig klarat det hela vägen. Vi vill även ge ett stort tack till våra övriga sponsorer för ett fantastiskt samarbete.

Här över ser ni ett collage på vår monter, tack för att så många kom och delade dagen med oss!

mumma

2012-03-15 - 13:00:43


öppna aldrig en färgburk med en matkniv...

your love is my drug

2012-03-14 - 09:24:49

Sweet sunday

2012-03-13 - 07:43:13
Söndagen var alldeles alldeles underbar, vi åkte ut till våra vänners nybyggda hus. Drömmhus som man också skulle kunna kalla det, så himla fint. Efter det tog vi oss ut till ängsö och gick en promenad vid vattnet. Sen kände vi oss nöjda så vi åkte och köpte spicy. På kvällen var det en vacker himmel minsann.




Dagen till ära

2012-03-13 - 07:39:02

Laddar upp inför uf mässan med mackor och vindruvor. Idag väntas en massa utmaningar, men kika förbi Aros Congress Center 12-16 om ni kan. Kommer bli super! Mitt företag går runt i dessa snygga tröjor.

Relax

2012-03-11 - 21:03:59

Såhär pass elak kan jag se ut då jag bär en ansiktsmask, målar naglarna sommarblåa, dränker håret i ricinolja, hoppar i ett stekhett bad. Nej men ärligt talat efter den här helgen bör jag orka med allt.

Träningar och stress, säljsamtal och en massa nya utmaningar. Även första körlektionen på fredag och så har min tandställning totalt gått sönder så ett köttigt sår bär jag runt på. Därför får jag springa till tandläkaren imorgon igen. Vill bara ta ut stålet nununu, klagomoppsen nummer ett. Nu ligger jag och pojken förväntansfulla framför äkta människor, två avsnitt kvar, spännande.

Å hurrni spela med mig på wordfued: moals, ses där ;)

Rebecka 18!!

2012-03-11 - 11:12:30

Igår tog vi bilen till enköping i spöregnet. Våran plan att överraska Rebecka gick som vi tänkt oss. Melodifestivalen, Jonas cheesecake och spel och med det blev inte kvällen så mycket bättre. Nu börjar vi äntligen passera 18 känns så bra.

Cake

2012-03-10 - 12:57:59

Har precis rullat innanför dörren efter en kväll och natt hos kusinen. Hämtmat och tjejsnack och kvalitetssömn i hennes sköna soffa, de va fint de och morotskakan de bjöd på var nog den godaste jag har haft i min munn.

Har dock gått och blivit en riktig slarver som glömmer saker lite härs och tvärs, men de gör väl livet lite mer spännande.

Idag har jag och min grabb stått ut 9 månader med varandra, en hel bebis som jag kallar det. Nej men det har absolut varit de bästa månaderna i mitt liv han är liksom pusslet på allt, därför har vi det så bra tillsammans.

I helgen ska jag också jobba, träna och bygga en granlampa bl.a har ni hört det förut? En granlampa? Det är självklart till UF, min idé så ska minsann se till att blir snygg. Bilder kommer på den.

Nej nu blir der en promenad, min katt ligger bredvid mig i min säng 4 dagar har hon klarat utan att bajsa i en säng, men jag fortsätter hålla tummarna.

I’m feeling great,I’m feeling awesome and I can’t wait,Gotta get movin’,Shake the stress away,Something is on the edge tonight

2012-03-08 - 21:46:37

Idag ler jag så jag spricker. Det har regnat glada nyheter över mig och jag har bara blivit mer och mer chockad.
Jag behåller nog de nyheterna för mig själv men jag kan säga att min framtid och jobb frågor ser väldigt säkra ut just nu.

Imorgon fyller en av mina närmsta vänner 18 år så vi ska självklart luncha några brudar på västerås finaste restaurang, då menar jag tack vare dennes vackra läge. Efter skolan ska jag ha en träningsstund för kusselussan och sedan spenderar vi kvällen ute på landet hos henne.

Dagens träning sist men inte minst:
*9 km crosstrainer
*6 km cykel
*1 km löpning
*1 timma gym
*3 km power walk

Funderar i övrigt på att rensa öronen då jag mötte en man från ett engelsktalande land på vägen hem:
- Excuse me, do you know where Vallby is? (Jag hör som att han säger barbie istället för vallby)
Tack vare att mitt huvud fortfarande fungerar fattade jag de ganska snabbt och kunde förklara vägern för mannen.

 

Närmar sig...

2012-03-08 - 21:33:10

Tänkte ta med er in i skolans värld för en sekund. Just nu håller mitt UF företag på att fixa med våran monter. Det är så otroligt mycket saker som ska falla på plats, stockar ska hämtas, gran lampa ska byggas osv. Men snygg kommer den bli och på tisdag är mässan 11-16 kom gärna och kolla. Ett bildregn kommer dyka upp här nästa vecka också såklart.

Topp hälsa

2012-03-06 - 15:02:05

Kom precis hem efter att ha varit på gymmet och på köksbordet låg nya numret av Topp Hälsa. En riktigt frisk och bra tidning! Ska göra gröt och sen sätta mig och göra ett träningsschema till mig. Dels för att det är en skoluppgift som ska utföras under fyra veckor och dels för att jag ska bygga upp löparformen. Sen blir det jobb och efter det en löparvända.

+ school

2012-03-06 - 14:57:49

Bilder från i helgen från pojkvännens första match för i år, dagen efter gick vi upp tidigt för att slicka på en klubba och heja på min bästa pappa som körde Vasaloppet. Han klarade av det galant och jag är så stolt!

Att komma iväg till skolan igår var bannumig inte lätt. Cyklade hem direkt efter skolan med stress och krav jagandes bakom mig. Men mamma och jag åkte till en god vän på kvällen för en fika och vips var allt bra igen. Det är mycket nu, men på tisdag står vi där med vårat företag och kan förhoppningsvis njuta av att vi klarade det.

...

2012-03-03 - 12:19:24

Sneak peak på rummen i mitt hus.

Sitter i Sala och det är toppenväder idag igen, så inget passar bättre än att gå och se pojkvännen spela första träningsmatchen för i år.

And I forgive you

2012-03-01 - 19:33:48

Om ni känner mig rätt så blev det ingen pluggdag. Jag har kört runt i hela Västerås idag. Hämtat företagströjor, köpt närmare femtio fat. Ätit en smarrig pizza på Kajen med mamma. Varit hos min morbrors företag och han har hjälpt mig med företaget och vi fikade tog en fika.  

Helgen då? Fre: tandläkaren sen jobb 10-19. Lör plugg, jobb 17-22 somna bredvid pojken. Sön: 12-16 jobb och sen träna med pojken. Är hur stressad som helst just nu och förstår egentligen grejen med att plugga på lovet men jag är så illa tvungen, men E säger att de ordnar sig och de gör det ju. Ska sluta klaga och göra slag i saken ;)

Next saturday

2012-03-01 - 11:49:29

Nästa lördag är bokad för finalen, såklart. Dessa är mina tre favoriter som får förgylla min dag som bara kommer att bestå av plugg. Har en hel lista att bocka av, känns omöjligt men ska klara så mycket som möjligt... laddar för träningen ikväll antingen 8 km löpning eller cirkelfys.
RSS 2.0