HÖSTPEPP

2011-09-08 - 07:49:20

Som en äkta sommarlover så ska jag idag shoppa ihjäl mig på mysiga tröjor och de tjockaste sjalar, annars tänkte jag mer ta hjälp av tipsen:

Dag 1. Förenkla
– Skaffa dig rutiner för din hud och din sömn. Tvätta ansiktet och smörj in dig med vårdande krämer morgon och kväll. Se till att gå och lägga dig vid samma tidpunkt varje kväll.

Dag 2. Slappa – Boka in dig på en skön ansiktsbehandling eller massage, läs en bok, ta kontakt med en god vän som du inte pratat med på länge, gör något du blir glad av eller lär dig enkla andningsövningar som du kan göra varje dag.

Dag 3. Njut av naturen – Försök att vara ute så mycket som möjligt. Njut av naturen, grönskan, friska luften och fågelkvitter

Dag 4. Ät rent och smalt – Undvik snabbmat, friterat och halvfabrikat. Ät mer frukt, grönt, fisk, kyckling och ren mat som inte är så tufft för kroppen att ta hand om

Dag 5. Rör på dig – Se till att få 30 minuters motion varje dag med raska promenader, trädgårdsarbete eller genom att cykla till jobbet

Dag 6. Kompisar på riktigt – Boka tid för att träffa en vän, på riktigt, istället för att chatta på facebook, twitter eller msn.

Dag 7. Meditera - Lär dig att meditera innan du går och lägger dig för att få en riktigt skön och djup sömn.

Dag 8. Sov gott – Det är när vi sover som återhämtningen sker och cellerna repareras. Se till att få mellan 7 – 9 timmars sömn varje kväll.

Dag 9. Återblick – Se tillbaka på dessa dagar och fundera över vad som vad bra, vilka förändringar som gjorde störst effekt.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0